maandag 1 oktober 2007

INGEZONDEN MEDEDELING VAN DE HEMA

Uitnodiging HEMA Designdag

Zaterdag 29 september 2007 van 10.00 uur tot 19.00 uur

Een lezing bijwonen van ontwerper Nikolaï Carels of horen hoe creatief Frank de Ruwe te werk gaat (bedenkt en implementeert creatieve publiciteitsstunts voor grote merken in Nederland), kom dan aanstaande zaterdag 29 september naar het HEMA Huis ingericht in de prachtige industriële Van Gendthallen op het voormalige Stork-terrein in Amsterdam (Czaar Peterstraat 213).
HEMA maakt het voor iedereen mogelijk om wereldberoemde designartikelen in huis te halen. Dat doen wij al jaren, met artikelen die mooi, van goede kwaliteit én betaalbaar zijn. Met onze jaarlijkse ontwerpwedstrijd voor aankomend designtalent worden regelmatig nieuwe HEMA-helden geboren. Dit jaar was de twintigste editie van de ontwerpwedstrijd en daar hebben wij iets speciaals van gemaakt. Met het HEMA Huis.
In het HEMA Huis is een overzichtstentoonstelling van winnende ontwerpen van de afgelopen jaren en natuurlijk de prijswinnaars van dit jaar. Daarnaast is er een huis ingericht met HEMA-producten en -materialen die vandaag de dag te koop zijn. Zo is er een woonkamer en keuken, een slaap- en een badkamer en een zolder als hobby- en kinderkamer. Alles op een verrassende manier bijeengebracht, zodat de bekende HEMA-producten eens vanuit een ander perspectief bekeken kunnen worden. En dat werkt heel inspirerend.

Aanmelden
De Designdag in het HEMA Huis is een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met hetgeen HEMA op het gebied van vormgeving te bieden heeft en gelijktijdig te spreken met gerenommeerde mensen uit het vak (toegang is gratis). Aanmelden kan via www.hema.nl/designdag

Het HEMA Huis is het best te bereiken met het openbaar vervoer. Maar wil je met de auto komen, dan kan je deze parkeren bij P+R Zeeburg, bereikbaar via Ring A10, afslag S114. Een dagkaart, inclusief twee tramkaartjes, voor deze parkeerplaats kost 5.50.

1 opmerking: